COVID 19 Антихриста најављује -1

Није ми намјера да и ја додајем своју теорију о поријеклу и намјени овог несрећног вируса, названог КОРОНА, а сад преименованог у COVID 19.


Моји најближи могу посвједочити да сам, чим се пошаст короне појавила, говорио којим путем ће то чудо и несрећа да иде и шта нам собом доноси. Наслутио сам то из свог, шкртог, знања о посљедњим временима и појави Антихриста.


Такође, не мислим да се бавим питањем да ли су драконске мјере, које су скоро све владе свих земаља свијета предузеле, оправдане или неоправадне. Жеља ми је да укажем да се све, вољно или невољно, чини и одвија по сценарију који је сами врховни мајстор, Луцифер, за свога мајстора, Антихриста, припремио. Ако смо се питали како се може сав свијет утамничити и до страшне помори и глади довести, сад нам, ваљда, почиње да бива јасно.


Прије неколико година, и ако хоћете тачно, 2014, у Сао Паолу, обављена је генерална проба крунисања Антихриста. А ово што се сада збива – и ко зна колико дуго ће трајати – предигра је драме која људском роду слиједи.


Немоћни, гледамо како се основна људска права и слободе драстично ограничавају и под полицијским чизмама и војничким цокулама немилосрдно газе.


За први примјер узећу Америку, ”земљу велику”, која, ево вијековима, ”соли памет” свијету својом причом о демократији. Том својом мантром о демократији Америка је на све стране свијета несрећу посијала и милионе недужних људи у смрт отјерала.


”Владе, широм Америке, узимају пандемију и панику, коју изазивају медији, да ограниче, или пониште, Први амандман који гарантује слободу мишљења и слободног окупљања, а званичници црквени већ говоре о могућем ограничавању слободе вјероисповјести”, тврди чувени амерички стручњак за уставно право, Роберт Барнс. Подсјећа нас на филм “V for Vendetta”, снимљеног почетком овог вијека. Филм приказује ситуацију кроз коју ми пролазимо. Направише људи разорни вирус којим су у Енглеској побили преко 100.000 људи; изазвали панику и опште растројство, дограбили се власти; завели страховладу и још се, успут, обогатили од продаје вакцине коју су били припремили.


Звучи познато.


По Америци, и које куда по свијету, масовно се пуштају на слободу окорјели криминалци, а честитим, радним, људима заводе се полицијски часови и сабијају се у своја ограничења. Владе америчких држава дају себи за право да без икаквог повода, криминалне активности, и што је најгоре, без икакве правне процедуре и права на заштиту, утамниче свакога по својој вољи. ”Стварна опасност од пандемије је стављање под карантин америчког устава”, вели Барнс.  Влада дјелује као вирус који инфицира наша тијела и свијест, и средствима, доскора незамисливим, прати наша кретања, уходећи наш говор и окупљања. NSA сабира наше е-мејле, разговоре, текстове и вршља по нашим интернетским претраживањима. Мотреће око може да буде у висинама, у сателитима за које, у први мах, помислимо да су звијезде. То може дабуде Alexa, камера у компјутеру и у телефону, и ко ће га знати шта све још.


Оснивачи Америке – вели овај адвокат – били су итекако упознати са пандемијама, вирусима и поморима, али им ни на крај памети није падало да укидају уставну слободу. У уставу нема ни једне једине ријечи о поморима и пандемијама која би дала право владама да газе чартер о људским слободама и правима.


Тако то у Америци, и нажалост и, много више од тога, по овом јадном свијету. Европске уније ”млаћење празне сламе” о људским слободама, отвореним границама и другим ”демократским тековинама”, сурвало се у европске мутне воде. Све европске земље – као и све свјетске, уосталом – затвориле су своје границе, укинуле авионске летове, драстично ограничиле сваки саобраћај и блокирале улаз страним грађанима.


О људским правима да и не говоримо. У Србији, којој никако не дају у ту ”земљу обећану”, а која све учини, и кућу своју растури, да се тој Европи несрећној додвори, на прву вијест о неколико инфицираних, заведоше полицијски час. У овом моменту предсједник пријети тоталном забраном кретања.


Ако ког несрећног Италијана на улици полиција спази и дохвати, платиће, мученик, добре паре и још ће, на неколико мјесеци, бити стрпан у бајбокану. Дјеца, без икаквог судског поступка, могу да буду одузета родитељима и одведена у непознатом правцу.


У Шпанији астрономске казне и пријетња затвором до годину и по дана.


У Великој Британији сваки полицајац, ако он посумња да је грађанин носилац вируса, може тог несрећника, на лицу мјеста, да лиши слободе. Наједном, полицајци постали медицински стручњаци, а прави доктори остављени без без основних средстава за откривање и третирање болести.


Чудо и покора шта се у Азији збива. У Сингапуру, ако се затекну људи на раздаљини мањој од једног метра – казна од 10.000 сингапурских – око 7.000 америчких долара. У Индији преко милијарду људи закатанчено у кућним карантинима.


Далеко би нас одвело набрајање безбројних примјера укидања слобода људима, свуда по овом несрећном свијету. Читава хорда медијска  и ”мудре” главе професорске  вапију  и љутито захтијевају да се на овом не стане. Професор америчког Корнелског универзитета, Мајкл Дорф, овако богоради: ”Затворите нас, хапсите и водите на суд; спасите нацију”


НАСТАВИЋЕ СЕ.